Dit item mist nog in jouw lentegarderobe

Deze schoenen draag je echt het hele jaar door!

Manon wist het al, en hoewel het op het begin nog even ”wennen was”, zijn we nu ook helemaal overtuigd. Dit wordt hem. Dit zijn de zomerlaarzen van 2017!

Nu dat de lente er aan begint te komen en de temperaturen ietsje omhoog gaan, wordt het misschien tijd om zwarte enkellaarsjes even een break te geven, want er is een nieuwe laars in town. Hoewel zwarte enkellaarsje de go to laarsjes zijn in koudere maanden, is het in de zomer een heel ander verhaal. Dan gaan we voor sneakers, sandalen, loafers en….cowboy boots!

Cowboy boots waren superpopulair begin 2000, maar het is de laatste tien jaar nogal stil geweest rondom deze laars. Hoewel we de afgelopen winter laarsjes voorbij zagen komen met een vorm en motief op de punt die typisch cowboylaars zijn, liet de traditionele cowboy boot nog even op zich wachten. Maar nu is het dan echt zo ver, ze zijn back en better than ever!

Wat zo fijn is aan cowboylaarzen in vergelijking met anderen laarzen, is dat je ze ook gewoon in de zomer kunt dragen. Deze laarsjes staan supergaaf onder een jurk of rok. Bijvoorbeeld een een off-the-shoulder jurk van een wat stugger katoenen stof. Of een mooie geruffelde rok. Zo geef je zelfs de meest girly outfits een stoere look. Maar je kunt het ook  lekker traditioneel dragen onder jeans shortjes. Gelukkig hoef je niet tot de zomer te wachten om ze te kunnen dragen. Shop ze hieronder!

En nu weet je wat hot is, maar wat is er not?
Deze beautytrends willen we niet meer zien in 2017
Deze items zou iedere stylist uit jouw garderobe verwijderen

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites