Moederdagcadeautjes die je bij de supermarkt kan halen

Wat was het vroeger makkelijk, toen kon je op moederdag nog aankomen met een zelfgemaakte tekening, gepottebakte asbak of beschilderde bloempot. Maar nu je ouder bent, en hopelijk iets meer te besteden hebt, ligt de lat voor een cadeau net iets hoger.

Ik hoef niks had je moeder gezegd. “Voor mij is het elke Moederdag..” Maar ze gooit toch wel erg vaak hints naar een cadeautje. Altijd lastig om een cadeautje te kopen want je wilt natuurlijk wel met iets origineels. Zo last minute met iets op de proppen komen is best lastig…

Zeker als je vandaag helemaal geen tijd heb om de stad in te duiken om alle winkels af te struinen naar dat ene cadeautje. De macaroni-ketting van vroeger was toch een stuk makkelijker. Geen stress! Ook in de supermarkt kan je nog leuke cadeaus vinden. Echt waar. Wij vertellen je wat je uit de supermarkt kan shoppen.

Wijn of bubbels

TIP: sommige supermarkten hebben cadeauverpakkingen en je kan de fles snel 10 minuutjes in de vriezer leggen voor extra koeling.

Verwenpakket

Je kunt ook een verwenpakket samenstellen. Heerlijke zeepjes, bodylotions en scrubs. Vaak hebben ze schappen vol bij de supermarkt! Vergeet de folie niet mee te nemen en een lintje om het geheel even leuk in te pakken.

Chocola!

Welke vrouw wil dit nou niet? Natuurlijk heerlijke (en decadente) bonbons of chocolade.

Haar favoriete gerecht

Koop de benodigheden voor het favoriete gerecht van jouw moeder: Met een kaartje eraan “Vanavond ga ik lekker voor je koken!”. Het is dan wel de bedoeling dat je gaat koken die avond.

Bon

Vaak verkopen ze in supermarkten cadeaubonnen van genoeg andere winkels. Die kan je natuurlijk ook kopen. Denk aan een bioscoopbon met een zak popcorn, met zijn tweeën eropuit is altijd een leuk cadeau. Of een fashioncheque voor je fashion minded mom!

Bloemen

Last but not least: bloemen! Bijna iedere supermarkt verkoopt een bosje bloemen. Daar kan je je moeder vast en zeker blij mee maken.

Dit is zó waar
> 5 fashion regels die we van onze moeders kunnen leren

‘Mama, ik lijk steeds meer op jou!’
>8 signalen dat je op je moeder gaat lijken

Shop till you drop?
> 7 herkenbare gedachtes wanneer je shopt met je moeder

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites