Lovely Lingerie

Bij het kiezen van je outfit begin je meestal of bij je schoenen, broek of top. Maar waarom niet beginnen bij het begin..

Zoals met alle dingen in het leven, begint een goede outfit ook bij de basis. Lingerie heeft de afgelopen jaren een grotere betekenis gekregen. Kijk naar de see through trend. Je bh mag gezien worden! Of dit nu in zijn geheel of voor een gedeelte is, de bh speelt sinds een tijdje een rol in je dagelijkse outfit.  (Mits dat natuurlijke op een stijlvolle manier gebeurt, we willen geen Bridget-Jones-situaties;))

Waar shop je je lovely lingerie?

Highstreet stores zoals Topshop, And Other Stories en H&M blijven met de knapste bralettes komen. Nu zijn die natuurlijk te gek, maar wij snappen dat als je een iets grotere cup hebt, je liever een versie met een beugel draagt. Gelukkig zijn er ook alternatieven te vinden die net zo knap en sexy zijn als de bralette-versies.

De manier waarop wij het zien is je lingerie sexy as hell of engelachtig zoet. Beide bloedmooi en passend in de trends van dit lingerie seizoen. We selecteerden een beetje van beide.. Hint: just leave the lights on Hon 😉

lingerie

 source: Helena Christensen voor Triumph

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites