Malene Birger Top

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Dit keer vonden we een prachtige knock-off van de By Malene Birger Top.  

Grey is naast een van de basic kleuren ook te gek als statement. De kleur is alles behalve saai en deze Malene Birger top maakt meer dan een statement.

Oke, we geven toe: de associaties met grijs zijn vaak niet altijd vrolijk en gezellig. Toch is grijs hartstikke welkom in je wardrobe. De kleur kan het hele jaar door gedragen worden en is, na zwart en wit, je ultimate basic colour. Malene Briger gelooft, net zoals MonStyle, in de kracht van grijs.

Zij weet met te gekke details deze kleur een nieuwe wending te geven. Wil je een statement maken met grijs? De uitkomst is zilver! Wanneer je zilveren details gecombineerd worden met een grijze basic top, gebeurt er iets. Het is de manier om grijs een sparkling touch te geven.

Ook verliefd op de By Malene Birger top? Maar is je budget net niet voldoende? Topshop snapt dat we nu een statement willen maken met grijs. Deze briljante knock-off is direct te shoppen hieronder..

Malene Birger Top

Malene Birger Top

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites