Manuel Broekman & Geza Weisz in Marc by Marc Jacobs

In de Seen-on-Screen rubriek plaatsen we naast de outfits van de personality's die Manon kleedt voor tv en events, ook looks van andere BN'ers die we bijzonder knap en opvallend vonden. Deze week zijn we zeer gecharmeerd van de look van Geza Weisz en Manuel Broekman!

Het is geen geheim: wij bij MonStyle zijn niet vies van een panter-printje op z’n tijd. Bij vrouwen is deze trend al lang en breed geaccepteerd (bij sommige mensen misschien zelfs iets te veel), maar de heren blijven in dat opzicht iets achter. Het lijkt er op dat Manuel Broekman en Geza Weisz (zijn we ook niet vies van) hebben besloten dit gat te dichten, want we kwamen een foto van beide heren met matchend overhemd tegen op instagram. Een beetje vreemd, maar wel lekker vonden wij! We willen Manuel Broekman in het bijzonder complimenteren: het oprollen van de mouwen geeft het overhemd nog nét dat beetje extra.

Marc by Marc Jabobs

Na flink wat speurwerk hebben we het overhemd in kwestie gevonden en dit is van niemand minder dan een-beetje-vreemd-maar-wel-lekker Marc Jacobs. Het overhemd hoort bij de lijn Marc by Marc Jacobs, een lijn die iets goedkoper (en meer casual) is dan Marc Jacobs maar wel dezelfde stijl en feel vertegenwoordigd. Het overhemd komt met bijpassende short, maar we hebben nog niet kunnen achterhalen of de heren all the way zijn gegaan. Misschien maar beter ook.

p.s. Hoe zit het eigenlijk met mannen in korte broeken? Wij leggen het graag voor je uit!

Geza Weisz Manuel Broekman

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites