Mix and match met bikini’s: zo doe je het

Voor een unieke én budget proof bikini.

Bikini’s shoppen is zeker niet makkelijk. Want welk model staat jou het mooist? (dit bikinibroekje past bij jouw billen) En ga je voor een printje, een mooie felle kleur of toch veilig zwart? Er is zoveel keuze en het liefst kopen we ze allemaal, maar onze portemonnee laat dat nou eenmaal niet toe.

Een goede oplossing is het mixen & matchen van je bikinibroekje en topje. Op deze manier creëer je meerdere setjes voor minder geld (heel handig als je op vakantie gaat!) en is je bikini uniek. Dan loop je ook niet het gevaar dat iemand anders in dezelfde bikini als jou op het strand ligt.. Maar hoe doe je dat dan? Wij zetten de tips voor het mix & matchen van je bikini op een rijtje.

Kleuren combineren

Om je broekje en topje goed bij elkaar te laten passen, kun je het best kiezen voor dezelfde soort kleuren. Kies bijvoorbeeld voor pastelkleuren óf felle kleuren, zodat je bikini voelt als een geheel. Wel kun je verschillende tinten van één kleur combineren, zoals verschillende tinten blauw of juist kiezen voor twee uitersten, zoals bijvoorbeeld geel en paars.

Prints combineren

Combineer je een topje met print met een effen broekje, houd er dan rekening mee dat de aandacht gaat naar het printje. Kies in dat geval voor een broekje in een kleur die ook in de print van het topje terugkomt. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om prints met elkaar te combineren. In dat geval is het altijd goed om streepjes aan te houden als startpunt. Die zijn namelijk goed te combineren met elk printje, waardoor je niet de mist in kunt gaan.

We selecteerden onze favorieten:
> De knapste bikini’s onder de €30

Of ga je liever voor een mooi badpak?
> De mooiste badpakken die je NU wil inslaan

Zelfverzekerd op het strand lopen willen we natuurlijk allemaal..
> Geen tijd om te sporten? Zo krijg jij je bikini body alsnog

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites