De mooiste buckle boots

Buckle boots zijn een absolute shoe-wardrobe essential!

Eigenlijk kun je er al één of twee  jaar niet meer omheen: de opvallende buckle boots stelen op menig blog, fashion-website en in het straatbeeld de absolute show. Naast dat ze te gek zijn onder een jeans of leren broek, worden ze ook gespot op festivals in de zomer. Kortom, de buckle boot is van een on-trend boot uitgegroeid tot een echte wardrobe essential!

Buckle boots

Shop de buckle boots hier:

De populariteit hebben wij allemaal te danken aan Balenciaga (Balenciaga zou zelfs een naamwijzing van de laars naar The Fashion Blogger Boot kunnen overwegen). De cut-out panels en glimmende gespen maken de meest vrouwelijke jurken net zo cool en stoer als een zwarte ripped skinny jeans. Noem een bekende fashion blogger en je kunt er eigenlijk blind vanuit gaan dat je de schoen terug kunt vinden op haar website. Balenciaga introduceerde de cut-out boots in de lente van 2011, wat resulteerde in een ware hype in zowel high-end fashion magazines als op de digital pages van ’s werelds beroemdste blogsters. De musthave-factor is er de afgelopen jaren niet minder om geworden. Want nog steeds verkoopt de laars steevast ieder seizoen binnen enkele dagen uit, ondank het heftige prijskaartje van € 915. Zowel high street fashion ketens als andere high-end designers hebben zich flink laten inspireren door Balenciaga en bieden look-a-likes in allerlei vormen en budgetten aan.

Zo. Daar kun je wel even mee vooruit. Reden genoeg om één van de alternatieven of misschien zelfs wel the real deal toe te voegen aan je boot-collectie… Dus, waar wacht je nog op? Scoor snel een eigen paar, bijvoorbeeld bij Sacha of River Island.

P.S. Overknee boots mogen ook écht niet in je wintergarderobe ontbreken! 

Source: We Wore What

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites