De outfits die Yara Michels draagt in de How-To-Survive-de-H&M video shop je hier!

In de laatste MonStyleFiles laten Yara Michels en ik je zien hoe je de mooiste items in de H&M shopt. Het aanbod is namelijk zo overweldigend groot dat je, zonder goeie voorbereiding, de pareltjes nog wel eens misloopt… De outfits die we aan het einde van de video gestyled hebben staan hieronder beschreven: met fijne shoplinks!

yara roodrokje

nyhat

Deze outfit is één van mijn persoonlijke favorieten! Hij laat perfect zien hoe je een drop-dead-sexy crop top zo kunt afstylen dat je ‘m citychic kunt dragen. De pantalon en blazer maken de outfit sophisticated en het petje (lang leve de mannenafdeling!) zorgt voor een lekkere edge.

Hakken

Blazer

Top – Alleen verkrijgbaar in de winkel

Pet 

Pantalon 

baskitbalshirt

De floral trend kan al snel een tikje tuttig worden: je wilt niet (nooit!) de associatie met je liefste oma in een bloemengordijn. Stijl je floral skirt af met een sports inspired top (hallo, mannenafdeling!) en je bent cool-proof.

streepjes

Hier wil je toch in naar je werk? Of in brunchen… Of naar een feestje… Deze outfit wil je misschien gewoon nooit meer uit 🙂 Een striped top is een perfecte wardrobe essential en de sports inspired skirt (want: joggingmateriaal, hoe fijn) is helemaal on trend (want: hallo nieuwe roklengte!).

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites