3.1 Phillip Lim leopard loafer Quinn

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Phillip Lim leopard loafer is een ideaal zomerschoentje. Zowel loafers als leopard print footwear zijn de laatste seizoenen onverminderd populair en de combinatie van deze twee trends in één item staat natuurlijk garant voor succes. De Phillip Lim leopard loafer is met zijn strakke vormgegeven design meer sophisticated dan ‘your ordinary’ ballerina en je kunt deze comfortabele ‘low-riders’ gemakkelijk op elk moment van de dag dragen!

Onder jeans, zomerse shortjes of juist met een knap jurkje of een classy pantalon; je kunt loafers als deze heel makkelijk bij allerlei verschillende looks inzetten. Multifunctioneel, comfortabel, subtiel sexy en statement makend, what’s not to love?

Een leopard print accessoire zoals de Phillip Lim leopard loafer voegt op een subtiele manier een flinke dosis attitude toe aan je outfit. Deze eye-catchy maar toch ook tijdloze schoentjes van 3.1 Phillip Lim zijn helaas wel flinke fashion budget destroyers. In de webshop van Nastygal stuitte we op deze super goede en betaalbare knock-offs waarmee je gemakkelijk hetzelfde resultaat bereikt!

P.S. Love leopard as much as we do? Heb je het super toffe leopard jasje van Rika dat Manon droeg al gezien?

Phillip Lim leopard loafer

 

Shop de Phillip Lim leopard loafer (knock-off) hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites