Pointy heels a la Brian Atwood

Point heels zijn prachtig. Het geeft een instant edge aan vrijwel iedere outfit.

Brian Atwood zijn voorliefde voor high heels begon al op vroege leeftijd. Hij staarde uren naar de garderobe van zijn mama en zijn carrière als designer begon al snel. Het leuke van Brian Atwood: hij is een bondgenoot van vrouwen. Hij heeft zijn leven toegewijd aan het langer, slanker en knapper maken van vrouwen op een comfortable manier. Zijn heels zijn prachtig en ze lopen ook nog eens té fijn.

Zijn stiletto’s zijn vakkundig opgebouwd om het ons zo comfy mogelijk te maken. Hollen op je heels was nog nooit zo fijn! Zijn missie is om elke heel de Cinderella Factor te geven – ‘The instantaneous transformation that occurs on a woman’s face as her foot slides into the magical shoe.’ 
This all well.. maar wanneer we horen dat hakken prachtig en comfortable kunnen zijn: zijn wij om! De koraalrode pareltjes Brian Atwood zijn gorgeous voor deze lente/zomer. Ze geven een pop of color aan je outfit.

Pointy heels a la Brian

Ben je verliefd op het design maar geen budget voor de heels van Brian? Zara geeft ons de mogelijkheid om op dezelfde manier te shinen voor een fijn sales prijsje! De hakken hebben een identiek design. We kunnen je alleen niet garanderen dat de Zara versie net zo comfy lopen.

Brain_atwood

1. Brian Atwood (on sale)

2. Zara (on sale)

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites