Prada sunglasses tortoiseshell (en de Knock-Off)

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

MonStyle loves sunglasses, ongeacht het seizoen (een zonnebril is immer altijd een fantastisch accessoire) maar gelukkig wordt het zonnebrillen-weer steeds beter! Naast dat hij bescherming biedt tegen schadelijke UV stralen van de zon is een knappe zonnebril natuurlijk vooral een fashion accessoire waarmee je je look kunt versterken en upgraden. Daarnaast functioneert een zonnebril ook prima om op het terras je iet wat beschonken toestand te verbergen (en de dag erna een kleine kater) of het gebrek aan slaap…

Prada sunglasses staan bekend om hun fantastische pasvorm en design. Dit grote tortoiseshell model vestigt alle aandacht op je gezicht, vanzelfsprekend want het knappe en vrij sterke montuur is simpelweg niet te negeren. Miranda Kerr werd al gespot met de Prada sunglasses in schildpad motief op haar knappe neusje. Net zoals alle andere designs van Prada is ook deze zonnebril flink aan de prijs (€ 230,-), maar Mango heeft een minstens zo knap en betaalbaar alternatief (nu on sale voor €12,99!) in haar collectie zitten!

P.S. Twijfel je of dit model wel bij jouw gezichtsvorm past? Brillen expert Jytte Hoeve legt in dit artikel precies uit bij welk gezicht welke bril het beste uitkomt!

prada sunglasses

 

Shop de Prada sunglasses (knock-off) hier:

1. Prada Sunglasses

2. Mango (on sale)

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites