Dit zijn de prints voor in de lente

Stippen, streepjes, slangenprint, gingham en nog veel meer!

Het is lente! Dat betekent printjes, printjes en nog meer printjes. Van bloementjes tot dierenprints, er zijn er nogal wat die we deze lente kunnen gaan dragen. Wij hebben de prints voor in de lente voor jou op een rijtje gezet! En de leukste items kun je hier gelijk kopen!

Flower power

Het zal je wellicht niet ontgaan zijn, maar de bloemetjes print is weer helemaal hot and happening. Iedere lente zien we deze print weer voorbijkomen. Zeker een print die we gaan dragen deze lente.

Rainbow stripes

Normale strepen zijn natuurlijk altijd goed, maar deze lente dragen we vooral regenboog strepen. Deze print is lekker kleurrijk omdat de strepen in verschillende kleuren zijn. Geen standaard zwart-wit streepje, maar vrolijke kleuren!

Pyjama party

Dit doet ons een beetje denken aan een pyjama. Blouses met verticale strepen die je eerst alleen in het blauw had, maar nu ook met andere kleuren. Het zijn vooral blouses die je met deze print kunt dragen en daarom lijkt het erg op een pyjama. Of wij dit erg vinden? Nee, totaal niet! Pyjama’s kan je prima naar kantoor aan.

Gingham

Gingham print ligt tegenwoordig overal in de winkel en het zal niet lang meer duren totdat iedereen ermee loopt. Of het de nieuwe streepjesprint is? Dat niet, maar is zeker een leuke toevoeging aan jouw kledingkast.

Slogans All Over

T-shirts met tekst, we krijgen er geen genoeg van! Vooral die feministische shirts zijn erg populair op dit moment. Je kunt met een slogan juist heel goed iets overbrengen. Iedereen leest het en je hebt daarom meteen iedereen zijn aandacht.

Polkadots

We love polka dots! Deze print zal àltijd leuk blijven, maar vooral deze lente zijn de stippen weer helemaal terug. Stippen kun je gewoon niet zat worden, een echte staple voor bij je basics.

Animal Prints

De tijgerprint is in de lente nog steeds leuk om te dragen, maar ook andere dierenprints zoals een slangenprint of zebraprint zijn weer helemaal terug en perfect voor in je lentegarderobe.

Camouflage Prints

Yes! Deze stoere print is weer helemaal terug. Vooral de legerjasjes zie je veel voorbij komen. Dus naast een denim jacket, hoort er ook zeker een camouflage jacket in je kast te hangen!

Watercolor Prints

Dit is vooral een hele artistieke print. Het zijn een soort waterverf of inktvlekken die op een hele creatieve manier in de stof zijn bewerkt. Zo gaaf!

Geometric prints

Het mag deze lente ook lekker heftig. Deze print is lekker gek en alles staat door elkaar heen. Vaak worden er ook meerdere kleuren gebruikt. We love it!

Ben je nog opzoek naar leuke lente jurkjes?
>Dit zijn de àllermooiste lentejurkjes

Of tasjes?
>Dit zijn de allerleukste tasjes voor de lente

En deze items kunnen gewoon door dragen in de lente 
>6 items you need to master voor de overgang naar de lente>

PHOTOCREDITS : HARPERSBAZAAR

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites