Knock-off: Rag and Bone Sweater

Ai ai ai.. als er een sweater hoog op ons verlanglijstje staat, is het de Rag and Bone sweater wel!

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Dit keer vonden we een prachtige knock-off van deze knappe Rag and Bone Sweater. 

Als we op MonStyle een HQ uniform zouden hebben, zou dat 100% zeker een sweater zijn. Met Manon als aanstichter gaat langzaam iedereen van de redactie daar in mee! Wanneer geometrische lijnen in strak zwart en wit (lees onze favoriete kleurencombinatie) samenkomen in een sweater zijn we allemaal snel om natuurlijk. Deze Rag and Bone Sweater is alles een knappe sweater moet hebben. Hij heeft een mooie, super diepe v-hals waardoor je slanker lijkt en de juiste focuspunten worden benadrukt. De knit is heerlijk voor de koude wintermaanden maar gaat ook prima mee op een vakantie tijdens je vlucht. Kortom, genoeg redenen om de sweater te shoppen!

Er is alleen een prijskaartje verbonden aan dit knappe zwart/wit exemplaar. NastyGal snapt dat er ook mensen zitten te wachten op een black and white sweater voor een iets kleiner prijsje.

 

Rag and Bone Sweater

source: Columbine Smille

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites