Rag & Bone Blazer

Een zwarte blazer is een echte 'altijd-goed-klassieker', maar met de toevoeging van leren details zoals de leren onderarmen van deze Rag & Bone blazer heb je meteen een rock-chic toevoeging aan je garderobe te pakken.

De zwarte Rag & Bone blazer met leren manchetten is right up our alley! Wij van MonStyle zijn niet vies van een beetje leer en gaan al gauw voor de bijl wat betreft kledingstukken met leren details en accenten.

Leather is the new denim! Die uitspraak is misschien iet wat far fetched en gaat zeker niet voor alle generaties op, maar leer is wat ons betreft in vele vormen en gedaanten een echte basic essential in je kledingkast. Zo maken de leren armstukken deze zwarte Rag & Bone blazer een stuk minder stijf en gekleed, maar wel in één klap trés rock & roll. Je draagt hem ook gemakkelijk in combinatie met totaal verschillende looks en outfits. Leer op leer wordt al snel een beetje te motormuizerig, maar op een leren shortje (zoals Sincerly Jules op bovenstaande foto’s) of een leren broek staat deze wollen blazer juist super tof. Netjes maar met een stoere knipoog. Een jeans of denim short en een wit t-shirt maken de blazer gelijk wat meer casual, maar ook de combinatie met een poederkleurig zijden zomerjurkje en lage cut-out laarsjes is prachtig.

Knock-Off

Een design uit de koker van het New Yorkse label Rag & Bone is vaak niet het meest goedkope, maar daartegenover staat wel een forever piece pur sang. Zara heeft gelukkig een hele fijne knock-off van de Rag & Bone blazer in de rekken hangen die voor minder dan €80 minstens zoveel edge aan je outfits toevoegt.

rag & bone blazer

 

Shop de artikelen

1. Rage & Bone

2. Zara

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites