Renate Verbaan in Zoe Karssen

Renate Verbaan droeg dinsdagavond een te gekke top van Zoe Karssen! Shoppen? Dat kan hier..

Dat Renate Verbaan een te gekke stijl heeft weten we allemaal! Naast het feit dat ze een ontzettend knap lijf en hoofd heeft, ziet ze er vrijwel altijd stijlvol (maar nimmer tuttig!) uit.

Zoe Karssen

Afgelopen dinsdagavond droeg ze een te gekke sweater van Nederlands trots: Zoe Karssen! Zoe Karssen is een Amsterdams duo dat in 2010 is gestart. De collectie bezit veel grafische tops, relaxte sweatpants en de ultieme basics. Ze mengen graphics met rock ‘nd roll en pop cultuurverwijzingen. De items van Zoe Karssen zijn sporty, hartstikke stijlvol en super comfy! Het is waarschijnlijk een van de redenen waarom zoveel celebs gespot worden in de Zoe Karssen items. Onder andere Sarah Jessica Parker, Cara Delevinge en Rihanna worden gezien met de items van haar nieuwste collecties. Nu kan de topdesigner ook Renate Verbaan aan haar spotted lijstje toevoegen. De items van Zoe Karssen zijn een grote hit over de hele wereld. Een select aantal items zijn zelfs op Net a Porter verkrijgbaar.

Manon is ook fan van het merk! Je wist waarschijnlijk al dat ze dol is op sweaters (lees: leeft in sweaters). De designs van onze eigen Zoe zijn ontzettend comfy, hebben vaak een grappige twist en zijn stijlvol. Eén van de redenen waarom Manon meer dan fan is!

renate_verbaan

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites