Rika Kim Jacket

Manon loves her Rika Kim jacket! Het denim-achtige jasje met luipaard print en achterop een groot embleem met een zwarte panter is perfect voor de periode tussen lente en zomerweer. Bij MonStyle zijn we sowieso groot fan van het Nederlandse gevestigde merk Rika, dat werd opgericht door de in Amsterdam wonende Zweedse Ulrika Lundgren

Rika

Rika mixt moeiteloos rock ‘n’ roll met een tijdloos en vrouwelijk silhouet, dat wordt afgetopt met een vleugje Scandinavische soberheid. In de Rika boutique in de 9 straatjes in Amsterdam, waar je Manon op bovenstaande foto naar binnen ziet lopen, vind je een prachtige selectie van handgemaakte leren tassen en sieraden, prachtige en originele interieur accessoires en natuurlijk de to-die-for ready-to-wear collectie vol met zowel fashionable als edgy en tijdloze klassiekers.

Rika Kim Jacket

Het luipaard Kim jack is een super stoere tussenjas die je met gemak over een cleane basic outfit gooit. De combinatie met andere statement items is niet aan te raden want met dit jasje maak je van de meest basic items een eye-catching look. Met een donkere jeans, sneakers en organic t-shirt kom je al een heel eind, maar voor een million dollar Scandinavian-proof look combineer je het Rika Kim jacket met een leren broekje en een witte zijden top.   

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites