Saint Laurent fringe clutch

Deze Saint Laurent fringe clutch maakt echt elke look stijlvol.

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

Een beetje fringe kan geen kwaad in je spring/summer wardrobe voor een extra fashionable touch. Fringes vind je dit seizoen op jurkjes, tops, schoenen, bikini’s en tassen. Bang voor het Pocahontas-effect? Zolang je de vuistregel: wanneer je kiest voor fringe, houd dan de rest rustig en basic, aanhoudt kan er niets misgaan.

Fringes zijn juist te gek om op een subtiele wijze aan je outfit toe te voegen. Saint Laurent’s fringe clutch heeft een super vintage feel en dit werkt te gek met een classy look. Hoe te gek om de clutch te combineren met je LBD en classic heels? Asos heeft, voor those on a budget, een super mooi ‘real suede’ alternatief voor een fractie van de prijs van Saint Laurent’s design. fringe clutch

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites