Saint Laurent printed pumps

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken.

As far as we are concerned horen statement heels thuis in je garderobe!  Of je ze nu wekelijks uit je kast plukt of prachtig vindt om naar te kijken, statement heels zorgen ervoor dat je je zelfverzekerd voelt en de show steelt. Perfect voor een dag waarop je een zelfverzekerde indruk achter wil laten. We schreven al eerder over de need van een statement heel in je kast en deze Saint Laurent Printed Pumps zijn precies wat wij bedoelen.

Hoe draag je de Saint Laurent Printed Pumps ?

Deze roze leopard statement heels zijn vrij heftig en zullen vrijwel alle aandacht opeisen. Het is daarom belangrijk dat je de rest van je look rustig houdt. Trek je ultieme basics uit de kast zoals aan een blue skinny, basic top en een classy bag.

Vind je de pumps te gek maar is het roze je net ietsje too much? We vonden de Saint Laurent Printed Pumps ook in het navy blue inclusief een briljante knock-off!  Helaas zijn de roze Saint Laurent Printed pumps aan de prijs, Jeffrey Campbell heeft gelukkig een prachtige look a like die bijna hetzelfde statement effect creëert.;)

 

Saint Laurent Paris printed pumps

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites