Saint Laurent zebra pumps

Tijger-, panter-, luipaard- en zebraprints, we hebben alles al voorbij zien komen de afgelopen seizoenen. En het einde is nog niet in zicht.

Zo stuitten wij namelijk op een paar fantastische Saint Laurent zebra pumps en schoten deze meteen door naar de top 5 van onze wish list. Niet alleen omdat de pumps van Saint Laurent komen (tja, we zijn niet geheel objectief meer als het op meneer Laurent aankomt), maar ook vanwege de kleur (hoe hebben we al die jaren zonder blauwe schoenen gekund?) en de grafische vertaling van de zebra print.

Hoe draag je die Saint Laurent zebra pumps nou eigenlijk?

Wat ons betreft is het antwoord op die vraag redelijk simpel: met alles. Naar je werk draag je ze onder een leren broek met wit oversized (heren)overhemd of onder een cropped pantalon met basic T-shirt en blazer. In je vrije tijd zijn ze ook geweldig gecombineerd met boyfriend jeans en zomerknit of altijd-goed wit T-shirt. ’s Avonds draag je ze onder een Little Black Dress, waarbij je er een klein beetje rekening mee moet houden dat het geheel classy en stijlvol blijft (dierenprints in combinatie met heel kort en heel bloot kun je beter overlaten aan de cast van Geordie Shore).

Vakantiegeld nu al op?

Geen paniek. Wij vonden namelijk een fantastisch alternatief bij Zara! Zij hebben de zebra print nog verder grafisch uitgewerkt dan Saint Laurent en eigenlijk kunnen wij dat best waarderen.

Voor welk model ga jij?

 

Saint Laurent zebra pumps

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites