Seen on Screen: Dominique van Hulst

Manon verzorgde de styling van zangeres en presentatrice Do en jij kunt de look nu direct ook shoppen!

In de Seen-on-Screen rubriek plaatsen we naast de outfits van de personality’s die Manon kleedt voor tv en events, ook looks van andere BN’ers die we bijzonder knap en opvallend vonden. Deze week verzorgden we de styling van zangeres, presentatrice en kersverse moeder Dominique van Hulst, beter bekend als Do, voor een pers-fotoshoot en een aantal interviews. Do zal namelijk het programma ‘Suprise, suprise’ gaan presenteren, samen met Hennie Huisman en Airen Mylene. De eerste foto’s zijn al voorbij gekomen op de websites van RTL Boulevard en Shownieuws, maar de leukste vonden we op instagram!

De knappe Do heeft geweldige vrouwelijke vormen, die Manon absoluut wilden benadrukken! Daarom koos ze voor een vrouwelijke, zijden top van By Malene Birger (die helaas niet online te vinden is) die ze combineerde met een PU leather pencil skirt van River Island. De oorbellen van Reminiscence geven een bescheiden touch of glamour aan de look van Do. Omdat Do haar haar in een fantastische platina blonde kleur heeft laten verven, wordt een klassieke look nooit saai of tuttig!

Een pencil skirt is uitermate geschikt om je taille te benadrukken en het laat je vrouwelijke vormen prachtig uitkomen. Zie je dat wel zitten? Shop hier dan de mooiste pencil skirts! 

Dominique van Hulst

1. Mexx | 2. River Island | 3. Reminiscene | 4. Zara

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites