Seen on Screen: Nicolette van Dam

In de Seen-on-Screen rubriek plaatsen we naast de outfits van de personality's die Manon kleedt voor tv en events, ook looks van andere bekende vrouwen die we bijzonder knap en opvallend vonden. Deze week is dat Nicolette van Dam.

Nicolette van Dam is naast presentatrice voor RTL, mede-eigenaresse van restaurant Brasserie van Dam en moeder van de té schattige 3 jarige Lola-Lily ook een ware social media koningin. Op Instagram volgen maar liefst 170.000 mensen haar belevenissen op de voet.

Op haar Instagram account zagen we dan ook een aantal keer een super toffe lente parka voorbij komen die onze aandacht trok en interesse heeft gewekt. We gingen op onderzoek uit en ontdekte dat hij van het jonge Nederlandse label Circle of Trust is. Alle designs van Circle of Trust zijn op een fair trade manier gefabriceerd en dragen dus een steentje bij aan de gemeenschap.

Een parka-achtige jas zoals die van Nicolette van Dam is een prima tussenoplossing voor dit seizoen. Op de soms nog frisse ochtenden is hij ideaal voor op de fiets en als het ’s middags warmer wordt doe je hem lekker uit of rol je de mouwen op om hem luchtiger en minder “boxy” te maken. De met gele kraaltjes versierde zakken en epauletten maken hem toch een stuk bijzonderder dan your ordinary parka.

Nicolette van Dam Parka

Shop de parka van Nicolette van Dam hier:

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites