Sergio Rossi Heels

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind. Dit keer vonden we een prachtige knock-off van deze geile knappe Sergio Rossi heels!

Oh baby… Ok, een cursus ‘hoe loop ik op hakken?‘ is bij dit schoeisel niet geheel overbodig, maar als je het eenmaal onder de knie hebt (no pun intended..) zijn dit wel echt schoenen to die for. Echte killer heels dus. We zijn met name gecharmeerd van de classy print en kleurstelling, dit geeft de verder o-zo-sexy schoen een verfijnde uitstraling en wordt deze nooit ordinair.

Sergio Rossi of Topshop?

Wat willen we de Sergio Rossi heels graag de onze noemen… Maar helaas is dit fijne schoeisel budget-wise niet voor iedereen bereikbaar. In onze zoektocht naar look-a-likes stuitten we op dit paar van Topshop en we waren aangenaam verrast! Want ook deze knapperds hebben dezelfde verfijnde print en kleuren en komen dus wel erg dicht in de buurt van zijn duurdere broertje.

sergio_rossi

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites