Dit zijn de sneakers die IEDEREEN nu draagt

De Stan Smith's van 2018!

Hoe fan wij ook zijn van een goed paar killer heels, een sneaker zit wel héél fijn aan onze voeten. Wij houden van de sneaker en de sneaker houdt van ons. We vertelden je al eerder dat vrouwen voor het eerst sinds ooit meer sneakers kopen. Massaal, hebben we sneakers aan onze voeten.

Now-a-days heb je voor je werk misschien afspraken staan waarbij je denkt geen sneakers te kunnen dragen… Maar dan heb je het fout! Sneakers kunnen overal bij gedragen worden, dus ook op je werk (uiteraard dan niet die vertrapte witte die je vorig festival aan hebt gehad). Een goeie trendy sneaker mag dan ook zeker niet ontbreken aan je garderobe deze lente. En daarom hebben wij de leukste sneakertrends op een rijtje gezet, zo ben jij helemaal up-to-date! Bekijk en shop deze hieronder!  

Witte Reeboks

We zijn het er allemaal over eens: iedere vrouw heeft een paar witte sneakers nodig. En omdat we met zijn allen wel een beetje uitgekeken zijn op de Stan Smith’s, is het nu toch echt tijd voor een vervanger. Daarom gaan we dit seizoen voor witte sneakers van Reebok. Niet zo standaard maar minstens zo prachtig!  (Hier shop je onze andere favoriete witte sneakers)


Pretty in pink

2018 is het jaar waarin we ongegeneerd sneakers kunnen dragen in de kleur ROZE. Het liefst zien wij ze in een licht- of oudroze kleurtje, heel chic en nog steeds makkelijk te combineren. En de roze sneakers zijn echt niet alleen voor vrouwen, ook mannen lopen er nu al mee rond.

Deze wil je NU al hebben
De schoenen die we over 6 maanden allemaal dragen

Er is één paar schoenen die mannen nog erger vinden dan Uggs en Crocs..
Deze schoenen vinden mannen het lelijkst bij vrouwen

Heb jij ze allemaal in je kast staan?
5 paar schoenen die iedere vrouw moet hebben

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites