Spotted: Filling Pieces sneakers

Filling Pieces. Do we need to say more?

Manon kwam liep onlangs tijdens het stylen deze prachtige Filling Pieces sneakers tegen het lijf! Deze keer spotte ze deze fijne schoentjes bij de Bijenkorf. Door de felrode kleur vielen ze meteen op en was ze verkocht. Het Amsterdamse label is sinds 2009 op de markt maar is sinds dit jaar echt populair geworden, want je ziet steeds meer hippe mensen in deze knappe stappers.

Dit model, ‘de Low Top Transformed Pyramid Red’, is een echte eye catcher. Door de rode kleur kan je niet anders dan opvallen tijdens een middag shoppen of een te gek feest. Het bijzondere aan deze sneakers is dat de zool gemaakt is van gerecycled rubber dus je bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig! De rest van de schoen bestaat uit leer (vandaar ook het prijskaartje). Door de pyramidevormige structuur worden deze sneakers gelijk heel stoer.

En ook belangrijk, van horen zeggen zitten ze ook nog eens heel erg lekker. Niet onbelangrijk! Als je deze Filling Pieces sneakers wil laten opvallen, kan je ervoor kiezen voor een black and white outfit te gaan. Of kies voor een gekke sweater om je outfit speels te houden. Zo zal iedereen gelijk naar deze beauties kijken! Manon spotte ze in de winkel maar je kunt ze natuurlijk ook hier online shoppen! (Je eigen maat staat gelijk aan de maat van Filling Pieces, wel zo makkelijk).

 

beeld

beeld
Shop de Filling Pieces sneakers hier:

Rood  // Beige // Wit

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites