Spotted by Manon: The perfect white tee

Het vinden van de perfecte white tee kan afgrijselijk zijn..

In overvolle winkels zie je gemakkelijk toffe dingen over het hoofd. Manon helpt je op weg en trekt iedere week de mooiste en coolste items uit de rekken. Dit keer spotte ze de perfect white tee van Designer Remix.

Het item dat Manon vandaag spotte, de perfect white tee, is echt een musthave voor je garderobe. Geloof ons, het woord musthave gebruiken we liever niet maar er is eigenlijk geen ander begrip wat de need voor een white tee beter uitdrukt. De zoektocht naar de perfect white tee is te vergelijken met de zoektocht naar de perfecte jeans, de perfecte man of het ultieme bikerjack: op de een of andere manier heb je de juiste nog steeds niet gevonden (voor de lucky few onder ons die wel geslaagd zijn, jullie weten hoe moeilijk het is!). Manon ging de uitdaging aan en ging op zoek naar de perfect white tee. Tijdens een bezoek aan de Bijenkorf stuitte ze op deze knappe versie van Designer Remix. Misschien lijkt € 60 een behoorlijk bedrag voor een wit t-shirt maar we beloven je dat het de investering waard is. Denk aan alle goedkopere alternatieven die uiteindelijke niet deden wat ze beloofden..

Je basic essentials verdienen zo nu en dan een investering. Je white tee combineer je met vrijwel alles (denk aan: blazers, biker jackets, trenchcoats, coats…). Ben je toch op zoek naar een iets goedkoper alternatief? In de Buy Save Dream vind je verschillende opties. 

Leuk weetje: eigenlijk hebben we de white tee trend keihard afgekeken van de mannen! 

perfect white tee

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites