Statement heels

Is er iets waar een meisje nog blijer van wordt, dan van mooie hakken?

Statement heels kun je als modemeisje(-vrouw) beschouwen als je beste vriendin. Ze geven edge aan een basic outfit, ze zijn bloedsexy, trekken de aandacht en maken dat je je hartstikke zelfverzekerd voelt (als je er een beetje lekker op kunt lopen, that is…). Iedere vrouw heeft een paar statement heels nodig in haar kast! (Al is het alleen maar omdat ze zo verdraaid mooi zijn om naar te kijken).

Wat is nu precies een statement heel? Denk aan heftige prints, kleuren en (no surprise) een hoge hak! We hebben hieronder de tofste exemplaren voor je geselecteerd. Van Mango tot Saint Laurent en van River Island tot Charlotte Olympia. In elk printje, prijsje en kleurtje!

Wat draag je bij statement heels? Ze komen het allerbeste tot hun recht bij een cleane outfit. Statement heels zijn showstealers en showstoppers en hebben dus verder niet zo heel veel nodig. Houd de rest daarom rustig en probeer niet over de top te gaan; je outfit blijft zo stijlvol zonder te veel om aandacht te schreeuwen (dat doen je schoenen wel…). Welk paar is jouw favoriet?

 

 

 

statment_heels

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites