Stella McCartney Falabella bag

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

De beroemde Stella McCartney Falabella bag geeft met zijn opvallende hardware details iedere outfit een extra dosis coolness. Een vrouw heeft nooit genoeg tassen (en schoenen). Clutches by night, totes by day! De Stella McCartney Falabella-tote was van momento uno een schot in de roos. Met zijn gestroomlijnde silhouette is de Falabella zowel geschikt voor overdag als voor chique city cocktails en ondertussen zijn er talloze varianten van de Falabella bags verkrijgbaar.

De tas is ook nog een 100% animal friendly want de vegetarische Stella gebruikt absoluut geen dierlijke producten voor haar designs. Wij vinden het fantastisch dat Stella er in geslaagd is een modehuis van high-end formaat neer te zetten zonder het gebruik van dierlijke materialen. Het is geen geheim dat we bij MonStyle huge leather lovers zijn, maar we hebben wel enorm veel respect voor Stella’s zienswijze en vinden haar vegetarische luxury accessoires even prachtig! Angelina Jolie, Kate Hudson, J.Lo tot Rihanna en vele andere fashion-lovers zijn ook met een Stella McCartney Falabella bag aan hun arm gespot. Ondanks dat de tas van faux-leather gemaakt is, kost hij wel een stevige €775,-. Warehouse goes Stella McCartney met een zwarte chain bag, inclusief gouden ketting. Voor minder dan €37,- is hij helemaal van jou.

Stella McCartney Falabella bag

 

Shop de Stella McCartney Falabella (of de knock-off) hier

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites