Styled by Manon: Look #34 / Graphic Pencilskirt

Sportief, classy en stoer.. Deze look heeft het allemaal!

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een graphic pencilskirt kunt dragen.

Graphic pencilskirt

De look van vandaag laat zien dat je ook met een pencilskirt een sporty look kunt creëren. We associeren de pencilskirt al snel met netjes en chique, maar (zoals we je al eerder vertelden) is het item veel veelzijdiger dan dat! Juist omdat het item een classy uitstraling heeft kun je het makkelijk combineren met een sweater, beanie en rugtas, zonder dat het teveel op een sportschool-outfit gaat lijken! It’s all about balance… Dit geldt ook voor de pasvorm: volgens de styling-regels van Manon kun je het best zorgen dat je onderkant smal is, als je een wijdere top draagt. Maak het geheel af met stoere cut-out boots (die ook dit seizoen echt nog in je kast mogen blijven!) en je hebt een sporty meets classy meets edgy look!

P.S. Altijd al willen weten hoe je een succesvolle stylist kunt worden? Manon vertelt je alle ins & outs, do’s & don’ts tijdens haar masterclass!

 

pencilskirt

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites