Dit sieraad maakt iedere outfit mooier

Ideaal bij je plain white tee en denim short.

Een vrouwenpols kan je veel vertellen over haar stijl. Een dame met een arm bonte verzameling aan zilveren en stoere studded leren bandjes houdt van een edgy stijl met rock invloeden, terwijl een vrouw met één subtiel dun armsieraad er een veel simpele en cleanere stijl op na houdt. No matter what your style is: het is nu tijd om je favoriete summer bracelets uit de sieradenkistje te halen.

Girls just wanna have.. Gold jewelry!

Sieraden zijn de key! Met dit accessoires kan je je outfit een echte update geven. Je kunt sieraden eigenlijk altijd gemakkelijk aan iedere outfit toevoegen, maar met gouden bangle maak je helemaal dat verschil. Met een gouden bangle maak je van een simpele outfit in een klap een top outfit.

De armband heeft een luxe uitstraling en is erg fashionable, we zien ze in veel winkels liggen. And we love it. Door de gouden kleur staan ze prachtig bij je zongebruinde huid. En waarom maar eentje dragen als…. Je raadt het al! Wij vinden het knap om meerdere bangles met elkaar te mixen. De mooiste exemplaren hebben we voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder!

Hebben hebben hebben!
> Gepersonaliseerde sieraden onder de 50 euro

Zonder deze pieces is je collectie niet compleet.
> 7 sieraden die iedere vrouw in haar kast moet hebben

Denk ringen die je hele vinger bedekken
Dit wordt de vervanger van de minimalistische ring

 PHOTO CREDITS VIVIAN HOORN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites