De 5 tassen die iedere vrouw moet hebben

Heb jij allemaal?

Net zoals bij schoenen, kunnen we nooit genoeg tassen hebben. We bedenken telkens weer een smoesje waarom we die tas ECHT moeten hebben. Wij maken je het wat makkelijker. Geen smoesjes meer want deze vijf tassen heeft iedere vrouw echt nodig.

1. De crossbody 
De crossbody is zo handig. Al je essentials passen er in en hij is makkelijk om te pakken als je even snel weg moet. Je loopt er niet mee te slepen, want je kunt hem simpelweg over je schouder gooien.

2.  De schoudertas
Deze tas is perfect voor wanneer je wat meer spullen mee moet nemen. Denk aan je laptop, boeken of  je lunch. Heel handig voor als je naar je werk gaat dus! Zo’n tas heb je gewoon nodig.

3. De handtas
Deze tas is perfect voor een dagje shoppen. Hij zit een beetje tussen de schouder- en de crossbodytas in. Er zit namelijk meestal wel een hengsel aan waardoor je hem als crossbody kunt dragen, maar er past wel meer in. Ook deze moeten we echt allemaal hebben.

4. De clutch 
De clutch, oftewel het perfecte tasje voor een avondje uit. Hier past niet zoveel in, maar net genoeg voor een avondje uit. Een opvallende clutch kan een rustige outfit op-leuken en een simpele clutch kan een drukke outfit helemaal afmaken. Hebben!

5. De weekend tas
Weekendjes weg zijn onze favoriete bezigheid. Hier heb je natuurlijk wel een aparte tas voor nodig. Al onze schoenen en jurkjes passen natuurlijk niet in een handtas!

Lees meer over tassen
8 tassen die er duur uitzien, maar het niet zijn
Dit is de manier waarop je je tas draagt deze winter!
Deze make-up tasjes wil je NU hebben!

PHOTO CREDITS: collagevintage.com

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites