Isabel Marant sandals

De beige Isabel Marant Sandal is een van je wardrobe essentials deze zomer.Hij is te gek maar ook fors aan de prijs. Gelukkig hebben wij de knockoff gespot.

Dat comfy flats een big ass comeback hebben gemaakt is geen nieuws meer. Niet alleen op de runways en streetstyle beelden van hot and happening bloggers maar ook gewoon op straat kun je de ‘ugly sandals’ spotten en wij vinden ze tres cool. Een stijlvolle outfit zit ‘m niet meer alleen in de high heels a la Sex and the City. Flats kunnen misschien wel net zo veel sexyness toevoegen aan je outfit.

Natuurlijk houden wij ook (net zo veel) van prachtige hakken. Toch is naast die knappe hak, een comfortabele en mooie slipper geen overbodige luxe. De musthave piece voor deze zomer is een to-die-for bohemian sandal.  Isabel Marant brengt jaarlijks de knapste versies op de markt en deze edgy  sandals zijn daar een goed voorbeeld van. De beige leren Elva Isabel Marant Sandal heeft een prachtige wrap-around ankle strap en beschikt over een mooie boog-vormige voorste strap. Je hoeft er echt niet een bohemian/hippie style op na te houden (vergeet alle toeters en bellen): de sandaaltjes staan juist te gek onder een meer cleane outfit.

Wij combineren de Elva Sandals het liefste onder een nonchalante ripped jeans short. Ga je voor een classy look? Draag ze onder een wit kanten jurkje voor wat meer edge en sophistication. Heb je minder met beige? De sandals zijn in een soortgelijke versie in het zwart te verkrijgen. 

Zit je al klaar om de pareltjes van Isabel Marant te bestellen maar vind je het zonde om €290,- uit te geven aan sandalen? Zara (natuurlijk) heeft een te gekke knock-off van de bohemian sandaaltjes.De studs maken de sandaaltjes nog ietsje meer rock ‘nd roll en ze zijn bijna net zo knap..

board

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites