The Row Backpack

Backpack-achtige modellen zijn toch wel dé tas van het zomer seizoen 2014 te noemen. Van Chanel tot Primark en van canvas tot het meest exotische reptielenleer: je vind ze in alle soorten en maten.

Veel luxueuzer dan een The Row Backpack ga je ze niet tegenkomen, en dat het high-end label van de Olsen fashion tweeling ook rugzakken in kwalitatief  hoogstaand leder uitbrengt benadrukt maar weer eens de populariteit van de rugzak. De backpack trend is ideaal voor vrouwen die dagelijks hun hele hebben en houden meeslepen. Met een fashion-forward rug sack kun je namelijk op een comfortabele manier de hort op met al je spullen, en dat in stijl!

The Row Backpack met de waarde van een auto

The Row Backpack is met zijn $3900 behoorlijk aan de prijs voor een rugzak! Het label bracht zelfs een limited edition backpack in crocodile leather voor een prijs van $39000 op de markt en deze verkocht nog binnen no-time uit ook. Gelukkig heb je voor veel minder exorbitante bedragen ook hele knappe en trendy backpacks in zachte kleuren, TopShop bijvoorbeeld heeft een leuke knock-off in hun webshop staan. We missen bij dit exemplaar wel het gouden koortje, maar ja dat scheelt je dan wel ruim $3800 🙂 The Row Backpack

Shop de items hier:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites