Deze 8 items mag je never nooit weg doen

Deze items blijven altijd in de mode, AL-TIJD.

Van velvet tot netpanty’s. Deze items zijn zo vet! Helaas zijn dit trends en trends komen en gaan. We willen niet zeggen dat je geen trends mag inslaan, want metallic laarsjes wil je toch zeker niet in de winkel laten liggen. Maar het is wel het belangrijkst om ook tijdloze items in je kast te hebben hangen.

Er zijn van die items die niet uit de mode raken. Ze blijven altijd populair. Met deze items kun je jarenlang doen. Je kunt ze combineren met trends en zo blijft je kast toch draagbaar! Lees snel welke items bijdragen aan zo’n tijdloze kledingkast.

1. De gestreepte trui

Deze trui werd in de 18e eeuw al gedragen door de zeilers, zo konden zij worden herkend op zee. Tussen de 18e eeuw en 2017 is deze trui nog nooit uit de mode geraakt, dus dat betekent dat dit gewoon een forever piece is! Deze mag je echt noooit meer weg doen.

2. De pump

Deze schoen is gewoon altijd goed! Vooral in het zwart is dit bijna het meest tijdloze item ooit. Zo’n pump draag je heel gaaf onder een pailletten jurkje als je een feestje hebt of onder een jeans voor een doordeweekse dag. De pump moet iedere vrouw hebben!

3. De skinny jeans

Velen speculeren dat de skinny zijn beste tijd heeft gehad. Wij denken het tegenovergestelde. Er is nog nooit een jeans geweest die zo lang wordt gedragen en je benen er supergoed uit laat zien. Waarom zou dit item dan ooit uit de mode raken?

4. De schoudertas


We kunnen ons een leven zonder deze tas bijna niet voorstellen. Niet gek ook dat dit item nooit uit de mode raakt. Dit item heb je gewoon nodig! We zien hem natuurlijk door de jaren heen in verschillende maten, kleuren en met verschillende printjes, maar er is nog nooit een tijd geweest dat de schoudertas niet meer kon!

5. De witte blouse

Naast dat de witte blouse echt een musthave is, is het ook een tijdloos item. Is de witte blouse ooit uit de mode geweest? Nee hé. Gelukkig ook maar. Dit item is mooi en ook nog een makkelijk te combineren. Je kunt alles dragen met een witte blouse!

6. Enkellaarsjes

De enkellaarsjes staan geweldig onder een jeans, maar kunnen ook heel goed onder een jurkje of een rokje. Het fijne aan deze schoen is dat je hem stoer, maar ook vrouwelijk kunt dragen. Je hebt ze in zoveel verschillende vormen en kleuren. Met de enkellaars zit je altijd goed.

7. De lange jas

Deze jas is de afgelopen jaren erg populair geweest. We zien hem nu heel veel met printjes en in opvallende kleuren, maar ook een mooie donkerblauwe jas met gouden details is populair. Kortom de lange jas is tot nu toe altijd populair geweest en dat zal nog wel even zo blijven.

8. De coltrui

De coltrui zien we deze winter erg veel, maar hij is eigenlijk nog nooit uit geweest. Draag hem eens een keer op een andere manier zoals onder een blouse met open knoopjes of gewoon op een jeans. Je outfit is altijd goed met deze top.

DEZE ITEMS MOET JE DUS NOOIT WEGGOOIEN! Je zult zien dat je ze altijd wel eens nodig zult hebben. Echt waar.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites