13x de mooiste horloges die je NU kan kopen

Hier zit voor iedereen iets moois tussen.

Het horloge is eigenlijk onmisbaar als accessoire wanneer je je look een upgrade wil geven. Het is een erg tijdloos item en staat bij iedereen knap. Er zijn zoveel mooie horloges verkrijgbaar. Van minimalistische horloges tot aan statement horloges. De opties zijn eindeloos! Een nieuw horloge aanschaffen kan daardoor knap lastig zijn. Wij hebben een paar tips voor het kopen van jouw perfecte horloge. En natuurlijk hebben wij de knapste exemplaren op een rijtje gezet, shop deze onderaan het artikel.

Kijk welk horloge past bij jouw stijl

Een horloge is tijdloos en als je investeert in een exemplaar dat bij al je looks past, kan hij jaren om je pols bungelen. Kijk goed naar de kleuren van het horloge dat je op het oog hebt en stem het af met de rest van je sieraden en kledingkast. Zo draag je hem gegarandeerd vaker omdat hij matcht met de rest van je garderobe. Let ook op de grote van je horloge, vermijd dat deze je halve onderarm in beslag neemt. Dit draagt niet comfortabel.

De glassoort van het horloge

Als je een horloge kiest met echt glas of  saffierglas kan het glas snel kapot gaan. Maar deze zijn wel krasbestendig. Je zult hier dus minder snel krassen op krijgen en je zult er dus langer plezier van hebben. Als je bang bent dat glas of mineraal glas te snel kapot zal gaan bij jou omdat je uhm.. niet zo handig bent, kun je ook kiezen voor polocarbonaat glas of organisch glas. Wel komen er sneller krassen op.

Bedenk hoeveel je uit wilt geven aan een horloge

Als je een nieuw horloge wilt, is het goed om te bedenken hoeveel geld je hier aan wilt besteden. Een horloge kan namelijk verschillen tussen de € 10,- en de € 500,-. En als je eenmaal een budget in je hoofd hebt, kun je je hier ook op focussen.It’s a trend
Horloge over je kleding, go or no go?

Let dus beter op je sieraden
Deze drie dingen verpesten je sieraden

Vanaf nu koop je nooit meer de verkeerde ring
Zelf je ringmaat opmeten: zo doe je dat in een minuut

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites