De modetrend voor 2019/2020: Punk

Punk is not dead.

Haal die spikes maar uit de kledingkast want komende herfst gaan we weer lekker rebellen. Op de catwalks van Fall/Winter ’19 werd het namelijk direct duidelijk: punk is not dead.

Van een afstand zie je een prachtig silhouet dat zo uit een Disney-film komt. Maar als je goed kijkt zie je dat de bloemen en ruches juist een rauw randje hebben. De jurk is gemaakt van een onverwachte stof en wordt gecombineerd met stoere items zoals een leren jas en een hoge veterlaars zoals je vertrouwde Dr. Martens. Een pikzwarte choker om de nek en een flinke eyeliner rond de ogen.

Komende herfst worden opvallende stoffen met elkaar gecombineerd. Doorschijnende tops in pasteltinten worden gedragen over donkere kleding. Of juist een heftige bloemenprint met een stoere biker jack met grove metalen ritsen. Ook de tartan print gaan we veel zien op een moderne manier.

Wij hebben een aantal catwalk-looks voor je klaar staan

Tot in de details

Niet alleen qua kleding en qua combinaties zien we punk terug. Ook in de accessoires zien we de stoere spikes weer verschijnen. Studs, spikes, veiligheidsspelden en grote lompe kettingen. En op het gebied van make-up mag de eyeliner natuurlijk niet ontbreken. The wet lookmaakt je outfit helemaal af en zwarte nagellak mag ook weer.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites