De coltrui: zo draag je hem stijlvol

Zo zien we hem 't liefst!

De coltrui is een item dat we graag terugzien in de winter. Nu het toch echt weer kouder wordt is het laagjes seizoen weer begonnen. Een turtleneck is perfect daarvoor! We hebben hem in allerlei kleuren, want hij is warm én stijlvol! Maar hoe kun je een turtleneck combineren? Lees hieronder hoe je de coltrui kan combineren.

1. Onder een blazer

Een coltrui onder een blazer is nog nooit zo chique geweest. Om het helemaal in deze style te houden, kun je hem dragen met een pantalon. Of zelfs met een pak! Ben je meer opzoek naar een stoere look? Draag dit item dan met een jeans en biker boots.

2. Onder een blouse

Ja, ook onder een blouse kan een coltrui super leuk staan. Hiervoor moet je wel de juiste blouse hebben, dus probeer hier een beetje mee te spelen! Denk aan een witte blouse, of juist een met streepjes. Let bij deze combinatie vooral goed op de kleuren die je bij elkaar combineert.

3. Een jurk

Wil je je favoriete zomerjurkje het liefst het hele jaar door dragen? Zo lang je wat meer laagjes draagt is dit geen probleem. Een coltrui eronder en je hebt het niet koud!

4. Onder een trui 

Net zoals een turtleneck prima onder een blouse kan, kan deze ook onder een trui. Deze combinatie kan dezelfde kleur hebben, maar om het wat minder saai te maken kun je juist spelen met twee tegenovergestelde kleuren.

5. Boilersuit

Wij zijn dol op boilersuits! Een turtleneck combineren met een boilersuit is een heel goed idee! Wanneer je niet weet wat je aan moet zit je met een boilersuit meteen goed. Een coltrui eronder en het is ook meteen een stuk warmer. Win-winsituatie!

 Shop hieronder de leukste coltruien:

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites