Valentino chain bag

Een kleine tas die een gigantisch statement maakt! Meet: the Valentino Chain Bag!

Designer pieces zijn vaak waanzinnig mooi, maar in veel gevallen ook waanzinnig prijzig. MonStyle belicht iedere dag een prachtig designer item én we geven daarbij ook meteen een betaalbaar alternatief! Helaas valt er niet op te werken tegen al het moois dat high-end fashion te bieden heeft, maar met onze Broke or Bargain suggesties komen we al een heel eind.

De relatief kleine tas maakt, ondanks het formaat, een gigantisch statement. De zwarte studs, het soepele leer en de gouden details maken de Valentino Chain Bag een van de it-bags van dit moment! De crossbody it-bag heeft een handy formaat, een neutrale kleur en past bij oneindig veel verschillende looks. Nog niet overtuigd dat dit dé tas is waar je best een maandje (of drie) voor krom wilt liggen? Lees hier de briljante tips die Manon geeft voor de slimste keuze als het aankomt op het kopen van een designertas.

De Valentino Chain bag is het ultieme voorbeeld van een veelzijdige en stijlvolle keuze. Zit jij ook te azen op een Valentino Chain bag maar komt het na het boeken van je vakantie niet zo lekker uit? Gelukkig hoef je niet Miss Big Spender uit te hangen om het Valentino gevoel te creëren. De high streets snappen de need voor een it-bag met de perfecte studs! Nelly.com komt met een knappe knock-off voor een heerlijk sale-prijsje.

 

valentino_chain_shoulder

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites