Valentino Pink Patent Pump

Er is niets mis met een paar hysterisch roze statement pumps, helemaal niet als ze van Valentino zijn. Maar no worries; we hebben er ook een paar betaalbare knock-off bijgezocht.

Valentino Pink Patent pumps, over statement shoes gesproken… die passen natuurlijk geweldig in datzelfde rijtje. Manon droeg deze zuurstok roze beauty’s tijdens een aflevering van de ModePolitie en daar ontvingen we destijds een heleboel vragen over. De teleurstelling was dan bij sommigen ook best groot toen ze erachter kwamen dat deze pretty little pink exemplaren uit de koker van Valentino kwamen, want aan Valentino’s hangen helaas altijd een bepaald prijskaartje.

Hoewel Manon (tot grote teleurstelling van haar 3-jarige nichtje Alfie) niet zo’n roze-roze meisje is, passen een paar Valentino Pink Patent fluorescerende statement heels in de kast van iedere vrouw. Ze geven edge aan een basic outfit, ze zijn bloedsexy, trekken de aandacht en maken dat je je hartstikke zelfverzekerd voelt. In dit artikel gaat Manon helemaal in op het feit waarom iedere vrouw een paar goede statement heels in haar kast zou moeten hebben

Valentino Pink Patent Pump knock-offs

Zoals beloofd zouden we onze ogen goed open houden voor het geval we een soortgelijk exemplaar van iets goedkopere makelij tegen zouden komen: and we did! Topshop heeft namelijk een variatie op de pretty in pink heels die een stuk vriendelijker voor je portemonnee zijn maar waarmee je minstens zoveel indruk maakt.

 

valentino_pink_pumps

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites