OMG! Vrouwen geven schandálig veel uit aan kleding

Je gelooft je oren niet.

Besteed jij meer aan kleding per maand dan wat dan ook? Wij vrouwen maken er geen geheim van gek te zijn op shoppen. Heerlijk de stad door struinen op zoek naar de mooiste items om vervolgens met tassen vol richting huis te gaan (online kan natuurlijk ook). Veel zullen openlijk toegeven dat zij met enige regelmatig hun maandsalaris in één middag er doorheen jagen, maar wat besteden vrouwen nou echt aan fashion? 

“I like my money right where I can see it… hanging in my closet.”

Naar schatting geeft de gemiddelde vrouw in haar leven ruim een ton (€125.000.-) uit aan kleding en accessoires, dit komt overeen met iets meer dan 3.000 verschillende items!

145 Tassen

Wil jij weten wat de handigste en het leukste tasje ooit is? Kom er hier achter. 

185 Jurken

Heb jij nog geen lange jurk in jouw kast hangen? Wij geven je vijf redenen waarom je er een moet hebben!

270 Schoenen

“I have enough shoes said no one ever”  Hier vindt je de vijf paar schoenen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw verzameling.

Dat gezegd hebbende onze maandelijkse fashion uitspattingen hebben alles te maken met onze persoonlijke situatie. Na het verbreken van een relatie is onze uitspatting het grootst en zijn er schandalig veel nieuwe aanwinsten in onze kast te vinden. Echter, als wij een langere periode vrijgezel zijn kunnen er maanden voorbijgaan tot wij zonder reden besluiten massaal geld uit te geven aan nieuwe items.

En na al deze uitgaven aan honderden, nee duizenden, kledingstukken klagen 3 op de 5 vrouwen dagelijks ‘niks’ in haar kast te hebben om aan te trekken… Herkenbaar!?

READ NEXT
Je koopgedrag heeft alles te maken met je sterrenbeeld
>Dit zegt jouw sterrenbeeld over je koopgedrag
Never enough prints
De prints die we dit seizoen gaan dragen
Gouden tips
>Dingen waar je beter geen geld meer aan kunt uitgeven

tagged in shoppen, weetje
Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites