Dit droeg Marieke Elsinga bij RTL Late Night

Van RTL Late Night naar jouw kast!

Marieke Elsinga ken je natuurlijk als presentatrice bij RTL Late Night. Hier kun je haar iedere week van maandag tot en met vrijdag zien in de gaafste outfits. Wil je weten waar je haar looks kunt shoppen? Dan ben je op het goede adres, want wij delen het met jou!

Maandag

Op maandag droeg Marieke een denim blouse van Van Dijk in Waalwijk en horloge van Danish design. De blouse is van het merk Levi’s. Een denim blouse hoort in iedere kledingkast thuis, en Levi’s is natuurlijk HET merk op het gebied van denim. Shop haar blouse hieronder.

Blouse Levi’s

Dinsdag

Op 21 februari droeg Marieke een Zoe Karssen sweater die je kunt vinden bij Zij van Rinsma. Het is een mooie statement trui die je look meteen afmaakt. Je kunt hem hieronder shoppen!

Sweater Zoe Karssen

Woensdag

Op woensdag droeg Marieke een casual outfit. T-shirtjes natuurlijk zijn lekker casual maar toch sophisticated.  Het T-shirt die Marieke droeg is van Gesponnen suiker, dit is een kledingboetiek in Amsterdam. Maar wij hebben een mooie look-a-like gevonden van NewLook en die kun je hieronder shoppen! Als finishing touch draagt Marieke een horloge van Danish design.

T-shirt NewLook

Donderdag

Op donderdag droeg Marieke een blouse met polka dots. Dit printjes is een van onze favoriete uit de printjes familie. Het fleurt iedere outfit op en het is kantoor approved! De blouse is van het merk Oeuvre, maar wij hebben een gave look-a-like gevonden. Klik op de foto om het te shoppen!

Blouse Scotch&Soda

 

Vrijdag

Gisteravond droeg Marieke een blauwe jurk van Ted Baker. Deze jurk is te koop bij Voorwinden.  Klik op de foto om de jurk te shoppen!

 

JURK TED BAKER

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites