De allerbeste zomertrends gecombineerd

Alles wat je nodig hebt in één kledingstuk!

Zomertrends: we moeten er allemaal aan geloven. Het ene na het andere mooie kledingstuk passeert op Instagram, bij je vriendinnen of in de etalages. We want it all. Maar dat laat je portemonnee vast niet toe. Je moet immers ook nog op vakantie? Hoe kun je dit nu oplossen.. hmm. Wij hebben DE oplossing: items waarin meerdere zomertrends zijn verwerkt! We hebben ze alvast voor je geshopt, kijk je even mee?

Bombers met patches
For starters: bombers zijn écht mega hot. Daar kun je niet omheen. En laten we nu ook nog eens bombers mét patches tegenkomen! Twee vliegen in één (betaalbare) klap.

Shop je bomber hier:

Off shoulder tops met wijde mouwen
Off shoulder tops zijn helemaal booming en nu zijn ze ook te krijgen met, hou je vast, wijde mouwen! Waar je eerder al eens bell bottom broeken tijdens Fashion Week kon spotten, zijn de ‘flared-pijpen’ nu overgeslagen op de zomertops. Prachtig, als je het ons vraagt.

Shop je off shoulder top hier:

Metallic slipdresses
Slipdresses zijn allang niet meer alleen bedoeld als onderjurk of als jurkje voor in bed. Tegenwoordig worden ze ook overdag gedragen én het is zelfs een trend om ze met een witte tee erónder te combineren. Jazeker. Waar je het op de foto’s van vroeger vreselijk vond dat je moeder een korte of lange mouwen shirt onder je jurkje deed, zijn we er heden van gaan houden. En aangezien metallics een trend zijn, kun je het beste voor een metallic exemplaar gaan! Gelijk tof voor de komende strandfeestjes en festivals…

Shop hier je slipdress:

Jumpsuits met dierenprint
Dierenprints zoals leopard en zebra zien we al voor een langere tijd in de winkel collecties. Maar een echte print mét actual animals hadden we nog niet bedacht. Nu kun je ze overal krijgen! En het leukste is: ze zijn er dus ook op jumpsuits. Aangezien (jump)suits he-le-maal hot zijn kun je er niet beter aan doen dan een twee-in-ééntje scoren. 

Shop je jumpsuit hier:

READ NEXT:
Hierna wil je meteen metallic bottoms shoppen!
Off shoulder tops voor powervrouwen
De stijlvolste bomberjacks onder de €60

Source: Bloglovin

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites