Accessoires, maar ook zeker sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken. Een mooie ketting op een knappe basic tee kan een heel verschil maken. En verschillende ringen om je vingers kunnen je look ook opspicen. Wij zetten de sieradentrends voor 2018 voor je op een rijtje, die je NU al kan shoppen. Ga jij hiermee jouw kerstoutfit ook een update geven?

1. Layering

Deze trend is nog steeds hot! Ook in het voorjaar van 2018. De mooiste minimalistische kettingen draag je gewoon bij elkaar. Fijn als je niet kan kiezen. Goud en zilver combineren? Dat kan ook gewoon. Bekijk hier hoe je je kettingen het mooist bij elkaar draagt.

2. Vintage look

De ‘vintage look’ kettingen zien we nu al best veel, maar in 2018 gaat dit nog veel hotter worden. Draag jij een oud egyptische farao of Maria aan om je nek? Dan ben je helemaal on trend.

3. Alle kleuren van de regenboog

We gaan ook veel multicoloured items zien in de lente van volgend jaar. Wij houden ervan. Of het nou een ketting is met een regenboog, of oorbellen met meerdere kleuren en tekst, you need it.

4. Plastic chic

Ben je fan van neppe sieraden? Dan ga je deze trend vast leuk vinden. We gaan plastic sieraden namelijk veel zien. Denk aan doorzichtige plastic oorbellen, kettingen en ook armbanden. Ondanks het plastic, zullen ze er wel chic uitzien.

5. Lange oorbellen

Lange oorbellen met veel kristallen en diamanten. Je oorbellen mogen opvallen! Ook oorringen mogen gezien worden. Die zagen we al veel en gaan we in het voorjaar van 2018 nog steeds erg veel zien. The bigger te better is het motto bij deze trend.

 

Heb je al een kerstjurkje gevonden voor de feestdagen?
20x de meest stijlvolle kerstjurkjes

Een jumpsuit is daarnaast ook erg stijlvol voor Kerst:
Styled by Manon – Zo draag je een jumpsuit in de winter

Geen fan van high heels?
Zo hoef je met de Kerst geen hakken aan

PHOTO CREDITS: NOHOLITA

 

 

(Visited 1 times, 6 visits today)