We vertelden je een tijdje terug al hoe je slanker lijkt met de juiste oversized trui, maar er zijn ook andere tricks waarmee je je taille extra kan benadrukken! En dat zonder maar een kilo af te vallen. Dus vergeet de crunches en al die andere sportoefeningen, want je kunt veel makkelijker je taille minimaliseren door middel van de juiste kleding. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder. Easy peasy.

1. Riem om je jurk of jas

Draag een riem om je taille wanneer je een jurkje draagt of shop een jas met een riem. Je taille oogt zo direct een stuk smaller. Dit is de simpelste manier om een smallere waist te faken. Heb je trouwens deze knappe riemen al gezien?


 

2. Interessant detail bij je taille

Je creëert optisch een smallere waist als je een interessant detail bij je taille hebt. Zoals een ‘riem’ van pailletten of een opvallende rok. Hierdoor wordt de aandacht gevestigd op je taille.

3. Plooien in je shirt

Plooien in je shirt accentueert je taille. Je kan je shirt makkelijk in je jeans of je (leather skirt) ”tucken” voor een stijlvolle en slankere look! Dan krijg je vanzelf plooien.

4. Cut out

Je taille is natuurlijk het smalste deel van je lichaam,en als je daarop je aandacht vestigt, lijkt het alleen nog maar smaller. Dit kun je doen door middel van een jurk of top waar een kleine cut out zit bij je taille. Leuk voor de feestdagen, een kerstgala of tijdens een avond uit!

5. Top in je high waisted jeans

Draag een high waisted jeans die op het smalste deel van je taille is afgesneden. Combineer dit met een top of trui die je in je high waisted jeans draagt en je taille oogt direct een stuk smaller! En daarbij laat het je benen ook nog eens langer lijken. Win-win dus.

 
Heb je de perfecte jas bij jouw lengte al gevonden?
> Deze winterjas past het best bij jouw lengte

Wil je jouw billen mooi laten uitkomen in je jeans?
> De beste jeans voor vrouwen zonder billen

De ultieme basic voor je wintergarderobe?
> Dat is deze

PHOTO CREDITS: SONG OF STYLE

 
 

(Visited 1,441 times, 1 visits today)