What?! Slanker lijken zonder af te vallen? Dus vanavond nóg een extra reden om die chocolade gewoon op te eten. Vanaf nu kun je dus je sportschool abonnement afzeggen (scheelt je ook nog eens geld, woehoe) en je Netflix abonnement omarmen! Want slanker lijken zonder ook maar een kilo af te vallen, zó doe je dat dus!

1. Work on your hair

Je kan er dus gewoon een stuk slanker uitzien als je de perfecte hair do uitkiest. Zó makkelijk is het dus. Er zijn dus verschillende manieren waardoor je optisch gezien slanker lijkt door het juiste kapsel! Hier lees je alles over die kapsels die je slanker doen lijken!

slanker

2. Draag (veel) grote kettingen

Wanneer jij een goede statement necklace draagt, lijken je schouders een stuk smaller, waardoor automatisch je heupen en benen ook slanker lijken. Ha! Easy peasy. Die ketting heb je vast wel thuis liggen, toch?!

slanker

 

3. Shirt dress me up

Een shirt dress is gewoon al-tijd goed! Hij kan voor elke gelegenheid, en vooral: hij doet het bij iedereen goed. Zo’n fijne dress valt altijd lekker soepel en nonchalant waardoor je benen meteen een stuk slanker lijken.

slanker

 

4. Volume up!

Je denkt waarschijnlijk dat te veel stof ons juist ‘voller’ laat lijken. But you’re wrong! Ga daarom juist voor een wijdere top in een wijder rokje. Hierdoor wordt het accent op je taille gevestigd en dat is exact wat je wil! Door de dikkere stoffen lijken je smallere gedeeltes alleen nog maar smaller.

slanker

5. Voeg kleuren en prints toe

En het is nog leuk ook. Wanneer je felle kleuren of prints draagt, leidt dat erg af waardoor de aandacht niet echt naar je figuur uitgaat.

slanker

 

6. Striped trousers

Ga voor een gestreepte broek (maar dan wel verticale!) en je benen zullen er een stuk slanker door lijken. Dit effect kun je ook al bereiken met één streep aan de zijkant van je broek!

slanker

 

7. Love the midi skirts

Ideaal als je jouw benen niet ziet als het pronkstuk van je lichaam: de midi skirt! De A-lijn skirt (waar we het net ook al over hadden) legt de nadruk op je smalste gedeelte van je lichaam. Hierdoor lijk je direct een stuk smaller. En die fijne A-line skirt is ook een van de items van de outfit die écht ie-der-een staat!

slanker

8. Speel met lengteverschil

Heb je een midi skirt aan? Draag er van eens een lange trenchcoat of een kimono overheen. Staat ook nog eens leuk want heb je die suède trenchcoat voor de herfst al gezien? Door dit lengteverschil heb je meteen die prachtige lange endless legs!

slanker

9. Instoppen

Hele fijne en super makkelijke tip: je lijkt slanker in 1 seconde door je shirt of top in je broek of skirt te stoppen. Hierdoor wordt de aandacht weer beter gevestigd op je gecreëerde slanke taille en dat is wat jij wil!

slanker

10. Ga voor mat!

Wanneer je een glanzend item draagt, zoals een glanzende jeans lijken je benen optisch een stuk voller. En mat doet dus het tegenovergestelde. Wil je toch graag een leather jeans? Probeer dan de glans te beperken.

slanker

 

11. Proporties

Vermijd strakke mini skirts! Want dit werkt écht niet. Je kunt het beste een boyfriend jeans in combinatie met een goed aangesloten top dragen, of een kokerrok met een oversized sweater. Ga voor de proporties en het contrast oversized en strak. Daardoor is je lichaam meer in verhouding en lijk je slanker!

slanker

12. High heels

Oké, dit weet je waarschijnlijk wel. Maar deze truc is wel heel effectief. Draag gewoon een knap paar high heels en je lijkt niet alleen een stuk langer, je ziet er ook nog eens fabeltastisch uit. En er zijn zelfs nog meer voordelen van het dragen van high heels! Can’t be any better, right!

 

slanker

13. Draag een kleur

Een jasje, top en broek in dezelfde kleur zorgt ervoor dat je optisch een stuk minder ‘vol’ uit ziet. Het dragen van één en dezelfde kleur zorgt ervoor dat de verticale lijn niet onderbroken wordt: dat maakt je langer en slanker.

 

slanker

14. Goede jeans

Een goede spijkerbroek kan ook een ontzettend verschil maken. Een skinny doet vaak niet veel goeds voor je figuur. Liever trek je dan een bootcut of een flared jeans aan voor een slanke look. Die heb je in de pocket!

 

slanker

15. Zwart kleedt af

Liever geen wit, maar ga voor zwart! Zwart kleedt je af en het laat je optisch veel smaller lijken dan andere kleuren. En er zijn nog veel meer redenen waarom zwart áltijd goed is.

 

 

zwart

READ NEXT:
Door deze winterjassen lijk je slanker
Door deze kapsels lijk je slanker!
6 manieren om slanker te lijken op foto’s!

Photo credit: johannahakala
(Visited 16,225 times, 1 visits today)