Sporten als je niet wil sporten; dit zijn de oefeningen!

Pff, sportschool? Ain’t nobody got time for that! Wij blijven liever thuis op de bank zodat we onze favoriete series kunnen kijken.

Dit weer nodigt niet echt uit om naar de sportschool te gaan of te gaan hardlopen. We hebben daarom een aantal oefeningen voor je gevonden die je THUIS kan doen en maar TIEN MINUTEN duren. Kijk, daar heb je wat aan!

Bloat beater
Dit is onze favoriet, deze oefening doe je voornamelijk liggend. 😉 Met deze korte yogaworkout gaat het opgeblazen gevoel in je buik weg. Door een opgeblazen gevoel heb je eigenlijk nergens zin in, toch? Binnen tien minuten opgelost!

Arm shaper! 
Mogen jouw armen ook wel wat meer vorm krijgen? Koop dan een paar lichte gewichtjes en ga aan de slag met de volgende oefening. Weg met die kipfilets!

Prima ballerina! 
Oké, deze oefening duurt maar liefst vijftien hele minuten maar zeker de moeite waard. In deze workout ligt de focus op het vormen en stretchen van je heupen en billen.

Leg sculpter
Een goede benen workout pakt niet alleen je benen, maar ook je billen aan. Dit zijn grote spiergroepen waarbij je in 10 minuten aanpakken meer calorieën zult verbranden dan bij bijvoorbeeld een arm workout.

Full body stretch
Echt geen paar minuten over op een dag? Kies dan voor het slapen gaan eens voor een full body stretch. Een reeks yoga oefeningen die voor volledige ontspanning zorgen van zowel lichaam als geest. Val daarna in een heerlijke, diepe slaap.

 READ NEXT
Hardloopschema voor beginners
Wat is beter: ’s ochtends of ’s avonds sporten?
Zo ga jij je sportdoelen WEL bereiken

PHOTO CREDITS: thebudgetfashionista