Sporten, gezond eten en goed voor jezelf zorgen zijn trending topics. Had dat vroeger nog een geiten wollen sokken-imago, tegenwoordig is het hotter dan hot en zijn het de hipste mensen die bezig zijn met een gezonde levensstijl. Ook op MonStyle kun je bijna dagelijks tips & trucs vinden voor een mooi en gezond lichaam, maar we vergeten het stukje mode zeker niet.

De mooiste sportoutfits

Wij zijn namelijk van mening dat het één het ander niet hoeft uit te sluiten. Natuurlijk, sportkleding moet lekker zitten en functioneel zijn, maar waarom zou het dan niet mooi kunnen zijn? We besteden zoveel aandacht aan wat we normaal dragen en stellen met de grootste zorg de mooiste sets uit. Zonde om dan in je oude kloffie de sportschool in te duiken. En krijg je niet al een ontzettende energie boost op het moment dat je je lekker voelt in wat je aan hebt? Dat geldt bij het sporten natuurlijk ook.

En, lucky us, het aanbod knappe sportkleding is gigantisch. Toffe prints, spannende details en stoere kleuren, er is voor iedereen wel iets te vinden dat binnen je stijl past. En dan hebben we het nog niet eens over de schoenen… de schoenen(!).

Crop top en legging

Een crop top met een legging waar je billen mooi in uitkomen is dé manier om te flaneren in de sportschool. Je voelt je gelijk zelfverzekerder en zo houd je die squats nog langer vol.

Opvallende kleuren

Vind jij het niet erg om op te vallen in de sportschool? Ga dan voor bold colors. Je wordt er ook gelijk een stuk vrolijker van als je je sportoutfit bij elkaar zoekt.

Ga voor mesh

Mesh maakt je sportoufit net was specialer. Je kunt het zelf zo opvallend maken als je maar wil. Ga voor een subtiele strook mesh in je legging of doe een mesh top over je sportbeha aan.

Patronen

Vind jij een effen legging saai? Ga dan voor een mooi patroon. Denk aan marble, camouflage of strepen. Spice it up! 

Meer weten over sporten?
>Deze kapsels blijven perfect zitten tijdens het sporten
>Dit kan je het beste eten voor het sporten en dit beter niet
>Zo gaat je sportkleding langer mee!

(Visited 216 times, 1 visits today)