Over MonStyle

MonStyle is in 2013 opgericht met als doel: vrouwen met een verlangen naar the beautiful and good things in life, op een dagelijkse basis te inspireren. Met het meest up-to-date fashion nieuws, absolute beauty favourites, lifestyle tips & tricks, hotspots en food adviezen is MonStyle jouw digitale partner in crime.

De artikelen op MonStyle zijn zorgvuldig geselecteerd en de content focust zich op een effortless je ne sais quoi-stijl met een knipoog. Het draait om een feel-good sfeer met een bewuste way of living (cheaten mag!). 

De functie

MonStyle.nl is vanaf eind augustus op zoek naar een vrolijke, creatieve, enthousiaste en gemotiveerde marketing- en communicatiestagiair(e) voor vijf maanden. Gaat jouw hartje sneller kloppen van mode en ben je altijd bezig met nieuwtjes, beauty, lifestyle en social media? Dan is deze functie vast iets voor jou! MonStyle is namelijk op zoek naar een marketing- en communicatiestagiaire vanaf eind augustus.

Jouw werkzaamheden

– Bedenken en schrijven van artikelen over fashion, beauty of lifestyle
– Bezoekers activeren via onze social mediakanalen
– Meedenken over en het organiseren van marketingacties
– Het mede-onderhouden van social media
– Actief deelnemen in de wekelijkse redactievergadering

Onze eisen

– Je volgt een HBO-studie richting journalistiek of communicatie (vereiste)
– Je beheerst de Nederlandse taal (zowel in woord als geschrift)
– Je werkt goed zelfstandig maar bent ook een sterke teamplayer
– Je bent sterk op schrift en weet de doelgroep hiermee goed te bereiken
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wij bieden je

Een afwisselende en leerzame stage binnen een superenthousiast team van een jong, snel groeiend en creatief bedrijf. Een creatieve werkplek met veel verantwoordelijkheid en vrijheid voor innovatieve designs waarin we je stimuleren om out-of-the-box te denken. Een gezellige werksfeer met een reële stagevergoeding en veel vrijheid in je werk.

Interesse?

Is deze stage precies wat je zoekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV met pasfoto naar maaike@monstyle.nl en wie weet werk jij straks bij het leukste online fashion magazine van Nederland!

 

READ NEXT
Tip: Dit is het salaris van jouw ‘dream job’ in de mode
Onbekende banen waar je direct voor zou tekenen
Dit draag je naar een sollicitatiegesprek!

(Visited 1.441 times, 1 visits today)