Met dit beauty product ben jij klaar voor de zomer

To make it even better: wij mogen er vijf weggeven!

Iedere dag verzorgen wij braaf onze huid en haar (en met de stijgende temperaturen en zonnige vakantie in het vooruitzicht is dat absoluut geen overbodige luxe). Een zachte huid en stralende lokken zonder dat je daar megaveel moeite voor hoeft te doen, willen we allemaal wel. Alleen dat gaat tijdens de zomerse zweetmaanden net iets lastiger. You can’t always get what you want. Of toch wel?

Er is namelijk een product, dat het heel makkelijk maakt om OOK in de zomer een mooie huid en gezond haar te hebben. Maskers, het antwoord op al je problemen.

Totdat je bij de drogist aankomt, dan wordt het meteen weer lastig gemaakt, want als we een masker moeten uitzoeken… Droge huid of vette huid.. Dof haar of normaal haar…. Maar gelukkig bestaan er ook maskers die eigenlijk voor iedereen geschikt zijn. Zo ook de nieuwe giftset van Starskin.

Cabana Love

In een klap klaar voor de zomer met het multi-masking-duo van het Nederlandse skincare merk, Starskin. Met ingrediënten uit Korea zoals kokos en verschillende superfoods maken de maskers van Starskin de ideale voorbereiding op je vakantie.

The Diamond Mask is een luxe gezichtmasker dat je aanbrengt op een droge huid. Naast de kokoseigenschappen bestaat het gezichtmasker voor 56% uit het Evening Primrose-extract. Dit samen zorgt ervoor dat jij na 15 minuten een stralend, zacht en rijk gevoed huidje hebt.

Met het Coco-Nuts Nourishing Hot Oil Haarmasker krijg je glanzende lokken die je normaal nooit bij jezelf ziet. Je warmt het (nog gesloten) haarmasker op door deze 20 seconde in de magnetron te plaatsen (dit zou eventueel ook kunnen door het haarmasker 30 seconde in een kommetje met heet water te leggen). Vervolgens verdeel je flink wat van het verwarmde haarmasker over je hele haar (zorg dat het droog is!), van de punten tot je kruin. Douchemuts op je hoofd en even laten intrekken. Als je heel droog haar hebt en een goede boost echt wel nodig is kan je met het masker in gaan slapen, maar als dat niet per se nodig is, laat het masker dan 20 minuten a een kwartiertje intrekken.

WINNEN

En het leukste aan de giftset is dat je hem kan winnen! Wij mogen namelijk vijf Cabana Love giftsets weggeven. Dus als jij heerlijk ontspannen je vakantie in wilt? Stuur even een mailtje met je adres naar maaike@manonmeijers.com als je een giftset wil winnen. De win-actie loopt tot vrijdag 6 juli. 

Zo blijf je fris én good-looking
De onmisbare beautyproducten voor de zomer

Tip van de stewardessen..
> Zo voorkom je dat er als een ramp uitziet na een (lange) vlucht

Om je haar zacht, glanzend en gezond te houden.
Met deze producten bescherm je je haar tegen de zon

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites