Een simpele zwart-wit outfit is wat ons betreft altijd goed, no questions asked. Het mooie van zo’n outfit is dat er makkelijk iets spectaculairs van te maken is. Pak flink uit met accessoires (denk aan hysterische schoenen of een heftige tas) of in dit geval met een statement coat!

Statement coat

Wat bedoelen we precies met een statement coat? Het woord zegt het eigenlijk al: dit is een jas waar je een statement mee maakt. Dat kan natuurlijk op allerlei manieren en van een klein, bescheiden statement tot een jemig-de-pemig-dat-is-nog-eens-een-statement statement. Vaak zit je met een opvallende kleur al goed. Het kan dan de kleur zelf zijn die opvalt (neon is bijvoorbeeld moeilijk te missen) of omdat de kleur afwijkt van de rest van de kleding. Dat laatste is bij deze look het geval en bewijst dat het item an sich helemaal niet zo in your face hoeft te zijn om op te vallen.

 

Why it works:

Een simpele zwart-wit outfit kun je direct in een head-turning look veranderen door er een jas met een statement kleur over te dragen. Hoe witter het shirt, hoe groter de kans dat het geel ook mooi bij je huid staat.

(Visited 114 times, 1 visits today)