De statements vliegen je om de oren! Statement sieraden zijn al een tijdje een ding. De winkels liggen vol met oversized jewelry. Een stament oorbel, een heerlijke armbanden set of een overdreven ketting, alle statement items vinden we knap. We can’t get enough of it. Statement sieraden staan lekker stoer en in combinatie met een basic outfit geeft een statement sieraad net dat beetje extra aan je look.

Je sieraden mogen opvallen dit seizoen. The bigger te better is het motto bij deze trend. Al eerder schreven wij over de statement oorbellen en armbanden. Maar de ringen.. Het afgelopen jaar hebben we veel  ringen gedragen. Om elke vinger en om ieder deeltje van je vinger zat een mooi dun bandje. Je kon ze overal krijgen en kocht ze in grote aantallen.

Maar nu zien we een nieuwe ringentrend opkomen. En je raadt het al de statement ringen. Denk groot! Denk bijzonder! Ringen die je hele vinger bedekken. Hou de rest van je sieraden basic en rustig om je ring echt te laten poppen. Wij zijn fan van deze statement ringen, de mooiste exemplaren hebben wij voor je op een rijtje gezet. Bekijk en shop deze hieronder! 

Zonder deze pieces is je sieradencollectie niet compleet
7 sieraden die iedere vrouw in haar kast moet hebben

De oplossing is simpel
Zo raak je NOOIT meer oorbellen kwijt!

Hier zit voor iedereen iets moois tussen
13x de mooiste horloges die je NU kan kopen

(Visited 8 times, 1 visits today)